dinsdag 20 september 2011

Tag! You're It!

 1. Leuk! Dit weekend ben ik door Brenda getagd. Nu moet ik 10 dingen over mezelf vertellen en de tag doorgeven aan 5 andere bloggers. 10 dingen over jezelf vertellen is nog best lastig, maar hier gaan we:

Al mijn hele leven ben ik gek op honden. Een paar jaar geleden ving ik ook honden op voor verschillende stichtingen, maar toen ik op een gegeven moment 5 honden had realiseerde ik me dat ze niet allemaal kunnen blijven en ben ik gestopt. Nu heb ik twee honden en dat is precies genoeg. Ik kies nog wel altijd voor ‘kneusjes’ als er een nieuwe hond komt.
 1. Op mijn 19e ben ik Au Pair geweest in Amerika bij een gezin met 5 kinderen. Het was een hele ervaring en tevens één van de redenen dat als ik ooit kinderen krijg ik zou stoppen met werken. De ouders werkten allebei heel veel en de baby was op een gegeven moment meer gehecht aan mij dan aan zijn ouders. Toen dacht ik: dat gaat mij niet overkomen.
 2. Ik ben gek op muziek en ik draai zelfs in de badkamer nog muziek. Elk bijzonder moment en elke bijzondere persoon in mijn leven is wel gekoppeld aan een liedje. Van een mooi, droevig liedje kan ik echt gaan huilen.
 3. Mijn vriend is zeeman en daardoor 4 maanden van huis en ongeveer 8 weken thuis. Ooit wil ik met hem mee gaan varen en dan kan ik heel veel scrappen aan boord.
 4. Koken is ook een grote hobby die ik de laatste tijd heel erg verwaarloosd heb. Vooral het maken van toetjes, taarten en koekjes hebben mijn voorkeur.
 5. Ook fotograferen vind ik heel erg leuk. Ik heb een aantal cursussen gevolgd en ben nu lid van de fotoclub Noordenveld. Wij zijn nu bezig met een expositie voor de gemeente en dat is best spannend.
 6. Als ik de kans zou krijgen om minder te gaan werken zou ik dat meteen doen! Meer tijd voor mijn honden, mijn vriend en mijn hobby’s. Heerlijk lijkt me dat en soms ben ik best een beetje jaloers op vrouwen die niet hoeven te werken.
 7. Ik ben nog steeds bezig met een HBO Bachelor opleiding die maar niet afgerond wordt. Nog 2 examens en een scriptie en dan ben ik klaar, maar ik kan me er niet toe zetten!
 8. Een paar weken geleden heb ik uitgerekend wat ik al allemaal aan scrapspullen heb uitgegeven en ik ben heel erg geschrokken. Sindsdien probeer ik mezelf te beheersen als ik weer iets zie dat ik wil hebben.
 9. Op mijn 31e weet ik nog steeds niet wat ik precies wil en dat is best lastig. Ik vind dat mijn vriend het heel makkelijk heeft gehad omdat hij zijn hele leven al weet dat hij wil gaan varen, zonder twijfel. Ik ben namelijk zelf de grootste twijfelkont die ik ken.
Nu moet ik de Tag doorgeven naar 5 personen en dat is best lastig, want zoveel mensen ken ik nog niet in
Bloggerland, dus ik kies natuurlijk voor 2 vriendinnen en 2 mensen waar ik nieuwsgierig naar ben. Ik kom dus helaas niet verder dan 4: 

Marian

Miranda

José

Jolande

Groetjes, Joyce

3 opmerkingen:

 1. Hoi Joyce,

  Leuk dat je me getagt hebt maar....ik doe daar niet aan mee. Mijn privé is echt privé en ik wil dat niet over de wereld uitspreiden. Maar ik voel me zeer gevleid dat je aan me gedacht hebt.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Joyce, wat ontzettend leuk om dit alles over jou te lezen. Zo leer je mekaar toch een beetje beter kennen:)
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Joyce,
  Bedankt voor je tag, maar ook ik doe niet meer aan tags en awards mee, alles wat ik kwijt wilde heb ik al eens op m'n blog gezet en hebben bezoekers van m'n blog al eens gelezen. Ik vond het wel leuk om over jou te lezen. Dus je wilt in de toekomst met je man(vriend) meevaren, leuk hoor, maar het is wel anders om op zee te varen als wat wij doen in de binnenvaart.Maar tijd voor scrappen zul je vast wel krijgen ;0)
  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen